Monday, January 7, 2013

vind återställa gamla sätt är populär hermes gris Tourterelle - musgrå Togo läder silver hårdvara

"Det är hemskt, aldrig sett ett sådant krig." väskor online utropade en röd rem."Hej, detta är vad än förbleknar till krigsguden." En annan röd med hermes sade kallt med ett leende."Åh, vet du hur det kommer?" Av sina hermes röd med tjuvar har frågat."Naturligtvis är detta gudarnas vrede."

hermes väskor är andra gången jag hörde gudarna, gudarna, men vet inte vad är där, är God of War och vrede gudarna hur är det?"Broder, du kan inte tala om vrede gudar av krig och gudar Vad är skillnaden?" hermes frågade.Röd med tjuvar såg hermes Bakom honom stod fyra röda band av tjuvar, hans ansikte lätt missfärgat, sedan försiktigt svarade:

"Gud är precis vad vi inte vet vem, men höll med om att Gud skapade oss och detta universum är slaget av gudarna är olika mellan gudar av krig, handväskor online ofta väljer några stora galaxer platsen för slaget, är hela galaxen förmodligen svårt att överleva. Förra året hade jag förmånen att intrycket stjärna fält från ett avstånd till en gud av krig, tusentals stjärnor, alla förstördes i några dagar. gudarnas vrede gudar arg, så att straffa någon planet eller galax, så skickade ett stort antal gudar soldater att förstöra planeten. "

No comments:

Post a Comment